Амбасада Републике Индонезије у Београду, Департман за међународне односе Пађађаран универзитета у Бандунгу, Алумни организација студента међународних односа  Пађађаран универзитета и Институт за међународну политику и привреду из Београда, организовали су вебинар „Покушаји економског опоравка: проналажење могућности за ближе економско  повезивање Индонезије и Србије“.

Амбасадор Републике Индонезије у Београду, господин Чандра Јуда, као и др Шафија Мухибат, председница алумни организације поздравили су бројне учеснике вебинара, око 220 регистрованих.

Др Ивона Лађевац, начелница Центра за студије Појаса и пута је учеснике вебинара, упознала са општим стањем економског развоја земаља Западног Балкана и тренутним кретањима у области страних инвестиција, са посебним освртом на Србију.

Виани Пуспита Сари, предвач на Департману за међународне односе Пађађаран универзитета, говорила је о индонежанским економским интересима и текућој економској дипломатији која представља саставни део напора владе ради сузбијања последица пандемије Корона вируса.